Unieke bioactieve cosmetica van de nieuwe generatie

AquaLyte PH

Verjongt, revitaliseert en heeft een complex effect op uw huid. Onmiddellijk, in 30 seconden, doodt de bacteriën, ziektekiemen en virussen. Het helpt ontstekingen en irritatie te elimineren. Behoudt zuur-alkalische balans.

Dermcom

Stimuleert de synthese (productie/opbouw) van collageen en elastine. Het verhoogt veelvuldig de gevoeligheid van de huidlagen, waardoor de penetratiesnelheid (opname) van de actieve stoffen van de verzorgingsproducten wordt verhoogd en ze op volle kracht kunnen werken.

Lipobelle Soyaglycone

Het is niet alleen in staat om de productie van collageen te stimuleren, maar ook transformeert (verandert) de huid zodat ze een langdurig lifting-effect krijgt en 5 jaar jonger eruitziet al na 2 weken gebruik. Het zorgt ook voor de verhoging van dichtheid en elasticiteit van de huid.

Vin-uplift

Biedt uw huid een diep hydraterende werking gedurende 24 uur en al na 30 minuten van het aanbrengen vermindert aanzienlijk rimpels, waarbij het antiverouderingsresultaat bij elk volgend gebruik wordt bekrachtigd.

PRODUCT CATALOGUS


Abonneer u op onze nieuwsbrief

Als u in de toekomst automatisch informatie wilt ontvangen, volg ons dan op Facebook of abonneer u op onze e-mailnieuwsbrief

© Sayuri Cosmetics, 2019
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.