Disclaimer

De website www.sayuricosmetics.com en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Sayuri Global Corporation b.v.. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sayuri Global Corporation b.v..

De inhoud van deze website en andere uitingen van Sayuri Global Corporation b.v. op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Sayuri Global Corporation b.v. wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Sayuri Global Corporation b.v. behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

COLLECTIE

Niet alle producten die in de webshop staan zijn in de fysieke vestigingen te verkrijgen.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

© Sayuri Cosmetics, 2019
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.